Kerstvakantie activiteiten

Op 3 januari word er parcoursgericht springles gegeven en proefgrichte dressuurlessen. Op 4 januari word er gestreden om de titel beste duo in de duowedstrijd.

 

Geslaagde Roze Lintjes Tripalon

Afgelopen 28 oktober kleurde Les Chevaux roze. Zoveel ruiters, teams en supporters die zich in hebben gezet een mooi sponsorbedrag op te halen. Al deze teams waren samen goed voor meer dan €5000,-!! Op facebook zullen we de komende tijd alle foto's die wij binnen krijgen plaatsen.

 

Ook wij moeten er aan geloven..

Hooi is moeilijker te krijgen, stro is door de droge zomer duurder geworden, de BTW gaat omhoog en noem zo maar op. Onze paarden blijven daarentegen hetzelfde eten en hier kunnen en willen we niet op bezuinigen. Dit betekent wel dat we genoodzaakt zijn de prijzen van onze activiteiten te verhogen. Per 1 januari 2019 zullen we daarom een prijswijziging doorvoeren.

 

Ponykamp Zomer 2019

De zomer is nog maar net vertrokken en wij zijn al weer druk bezig met de planning van de zomervakantie 2019! er staan weer leuke ideeen voor jullie klaar als het gaat om thema weken. De nieuwe weken staan al online en in de kerstvakantie word inschrijven ook mogelijk!