Mei beperkt mogelijkheden

Wil je in april of mei bij ons komen paardrijden of verblijven? Wacht dan niet te lang met het boeken want er zijn nog beperkt mogelijkheden! Het reserveren van vriendinnenweekenden is in april en mei niet meer mogelijk.

 

Activiteiten 2019

Aankomend jaar hebben wij ook opnieuw een goed gevulde kalender! Met F-proeven voor onze ruiters, KNHS wedstrijden, TREC wedstrijden oa Europacup!, enjoy the ride, oefencross en noem maar op! houdt onze facebook in de gaten om alle data te kunnen noteren, we zullen de activiteiten gauw plaatsen!

 

Ook wij moeten er aan geloven..

Hooi is moeilijker te krijgen, stro is door de droge zomer duurder geworden, de BTW gaat omhoog en noem zo maar op. Onze paarden blijven daarentegen hetzelfde eten en hier kunnen en willen we niet op bezuinigen. Dit betekent wel dat we genoodzaakt zijn de prijzen van onze activiteiten te verhogen. Per 1 januari 2019 zullen we daarom een prijswijziging doorvoeren.

 

Ponykamp Zomer 2019

De zomer is nog maar net vertrokken en wij zijn al weer druk bezig met de planning van de zomervakantie 2019! er staan weer leuke ideeen voor jullie klaar als het gaat om thema weken. De nieuwe weken staan al online en in de kerstvakantie word inschrijven ook mogelijk!

 

Trektocht 24-26 mei 2019

Een geheel verzorgd weekend rondtrekken door de prachtige staatsbossen en het gebied van UNESCO Geopark de Hondsrug. Opgeven kan nu via mail! meer informatie vind je onder trektochten Drenthe op onze website.