Zitcompetitie 2018

Afgelopen zondag 9 september deed ons zitcompetitie team mee met de kwartfinale in Zwolle. Het was een hele gezellige dag met super resultaten. Alle ruiters behaalden hoge klasseringen en Britt Meijer heeft zich in categorie 1 voor de 2e keer op rij geselecteerd voor de halve finale! Zij rijd zaterdag 15 september voor een plek in de finale.

 

Crosshindernissen bouwen

Aankomende periode zullen we ons bezighouden met het bouwen van enkele prefab hindernissen voor de RozeLintjes Tripalon. Van het hout dat Staatbos Beheer beschikbaar heeft gesteld kunnen we mooie hindernissen bouwen. Heb je zin om mee te helpen of heb je goede idee├źn? mail ons! info@leschevaux.nl

 

ponykamp Herfstvakantie

De zomer vakantie zit er weer op en wat waren het leuke weken! We hopen jullie volgend jaar weer te zien maar voordat we de ponykampen helemaal afsluiten hebben wij nog een gezellige week in de herfstvakantie! kijk gauw bij het onderdeel ponykampen voor de info!

 

Roze Lintjes Tripalon 2018

Na de succesvolle Enjoy the Ride en Ride, Bike & Run dit jaar hebben we in oktober nog een heel tof evenement staan! Op 28 oktober organiseren wij voor het goede doel de Roze Lintjes Tripalon, een toffe buiten route met puzzelelement en vaste hindernissen. Voor de grensverleggers ook een prima oefencross!