Voorjaarsvakantie activiteiten

In de voorjaarsvakantie organiseren wij diverse paardrijactiviteiten. Zoals springlessen, ponyvoetbal, miniponykamp en wedstrijden voor de F-proeven en eigen paarden ruiters. Info kun je vinden op onze facebook of een mailtje beantwoorden wij graag.

 

Adopteer je Bos op 10 maart

Op zaterdag 10 maart hebben wij in samenwerking met Staats Bos Beheer, KNHS, Recreatieschap en de VPD een onderhoudsdag in het bos. We snoeien, harken en plaatsen nieuwe routes paaltjes. We zoeken veel handen want die maken licht werk, wij zorgen voor de lunch. van 10-14uur, opgeven graag via info@leschevaux.nl

 

Zomervakantie 2018

Wij staan weer te trappelen om jou een onvergetelijke paarden week te bezorgen!! Kijk gauw rond op onze website om te zien welke week het beste bij jou wensen past!

 

Enjoy the ride - Ride,Bike&Run - Roze Lintjes Tripalon 2018

Dit jaar komen we met een aantal toffe buitenrij evenementen! De klassieke enjoy the ride op 7 april is daar de aftrap van. Daarna volgt 2 juni de Ride,Bike&Run voor duo's in diverse sporten. Op 28 oktober organiseren wij voor het goede doel de Roze Lintjes Tripalon, een toffe buiten route met puzzelelement en vaste hindernissen. Voor de grensverleggers ook een prima oefencross!