Zitcompetitie 2018

Afgelopen juni deed ons zitcompetitie team mee met de regiofinale in Zwolle. Het was een hele gezellige dag met super resultaten. Alle ruiters behaalden hoge klasseringen en drie ruiters wisten zelfs een ticket te bemachtigen voor de kwartfinale in september.

 

Crosshindernissen bouwen

Aankomende periode zullen we ons bezighouden met het bouwen van enkele prefab hindernissen voor de RozeLintjes Tripalon. Van het hout dat Staatbos Beheer beschikbaar heeft gesteld kunnen we mooie hindernissen bouwen. Heb je zin om mee te helpen of heb je goede idee├źn? mail ons! info@leschevaux.nl

 

Zomervakantie 2018

Wij staan weer te trappelen om jou een onvergetelijke paarden week te bezorgen!! Er zijn nog een paar plekken vrij, dus weer er snel bij!

 

Roze Lintjes Tripalon 2018

Na de succesvolle Enjoy the Ride en Ride, Bike & Run dit jaar hebben we in oktober nog een heel tof evenement staan! Op 28 oktober organiseren wij voor het goede doel de Roze Lintjes Tripalon, een toffe buiten route met puzzelelement en vaste hindernissen. Voor de grensverleggers ook een prima oefencross!