Haal in één week je ruiterbewijs!!

Een geheel verzorgde week met examentraining van zeer ervaren instructeurs.

Ben jij een ruiter die stap, draf en galop beheerst, een goed bevestigde zit heeft, niet terug deinst voor een sprongetje van 50cm en rijd je vaak en graag buiten? Dan is het verstandig je ruiterbewijs te halen. In een aantal gebieden van Nederland is het verplicht om een ruiterbewijs te hebben om er te mogen rijden, maar het is verstandig om het ruiterbewijs te behalen ook al rijd je in een gebied waar het niet verplicht is. Een KNHS/FNRS ORUN erkende examinator neemt het examen af waarin je laat zien het paard in lastige omstandigheden te kunnen controleren en overzicht te houden op je omgeving. Zo straal je uit dat jij je er van bewust bent dat buitenrijden een aantal vaardigheden met zich meebrengt en draag je verantwoordelijkheid. Je rijd toch ook geen Brommer op de openbare weg zonder rijbewijs AM?!

Deze week is geheel verzorgd met eten en drinken, overnachten, examentraining (theorie en praktijk) en examen. Boeken moet je zelf bestellen. We overnachten in het groepsgebouw. We bespreken het komende examen en bespreken de paarden. In deze week besteden we aandacht aan alle verschillende onderdelen en oefenen deze stap voor stap. Daarnaast besteden we aandacht aan je theoriekennis en zullen we de route van het examen goed doornemen. Ook genieten we natuurlijk van de pony’s en de schitterende bosomgeving van Les Chevaux. Oftewel een ponykamp om nooit te vergeten met hopelijk aan het einde van de week je ruiterbewijs op zak!

Ben jij klaar om je ruiterbewijs te halen? Geef je dan snel op! Via het inschrijfformulier met NAW gegevens en FNRS/KNHS nummer kun je aanmelden. Ben je nog geen FNRS/KNHS lid? dan hebben we je NAW gegevens nodig om je aan te melden. Dit lidmaatschap houd je ruiterbewijs geldig nadat je hem behaald hebt. Hiervoor betaal je elk jaar contributie aan de KNHS.

Ruiterbewijs ponykamp

375

per persoon

  • In een aantal gebieden van Nederland is het verplicht om een ruiterbewijs te hebben om er te mogen rijden
  • Een KNHS/FNRS ORUN erkende examinator neemt het examen af waarin je laat zien het paard in lastige omstandigheden te kunnen controleren en overzicht te houden op je omgeving.
  • Geheel verzorgde week met eten en drinken, overnachten, examentraining (theorie en praktijk) en examen
  • Aandacht voor theoriekennis
  • Genieten van de paarden en pony’s
  • Van zondag 19.00 uur tot vrijdag na het examen (afhankelijk van KNHS en aantal deelnemers)
  • Daarnaast nog veel meer superleuke activiteiten
  • Aan het einde van de week je ruiterbewijs op zak.

Schrijf je nu in!

Ruiterbewijsweek

Zondag 5 augustus t/m vrijdag 10 augustus 2018