Skip to main content

Paardenvakantie bij Les Chevaux

Manege Les Chevaux biedt verschillende paardenvakanties aan voor zowel beginnende als ervaren ruiters. Sinds 1999 is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige manege met vakantiefaciliteiten.

Op deze pagina kun je kennis maken met de paardenvakanties die we organiseren. Je bent altijd welkom om de sfeer te komen proeven of bel ons voor een afspraak.

Vakantiearrangement

Speciaal voor onze echte paardenliefhebbers hebben wij dit arrangement samengesteld. Een vakantiewoning inclusief 1 vaste pony.

Meer info over het vakantie-arrangement

Vriendinnenweekend

Gezellig een weekendje weg met vriendinnen? Kom een weekend paardrijden op Les Chevaux! Het weekend zit vol met leuke activiteiten.

Meer info over het vriendinnenweekend

Trainingsweekend

Trainingsweekend, het is misschien niet de goede benaming voor onze achterliggende gedachte: “In alle rust, met veel individuele aandacht (beter) leren paardrijden”.

Meer info over het trainingsweekend

Ruiterfitweekend

Paardrijden is sport, maar om te kunnen paardrijden moet je eigenlijk al fit zijn. Daarom bieden wij binnenkort workshops aan, waarin ruiters fit worden gemaakt door middel van gymnastiek- en balansoefeningen.

Meer info over het ruiterweekend

Wedstrijdweekend

Drie dagen dressuren? Kom naar het Les Chevaux Dressuurweekend. Van donderdag 25 t/m zaterdag 27 augustus is er een KNHS dressuurwedstrijd.

Meer info over het wedstrijdweekend

Trektocht Drenthe

Les Chevaux organiseert naast de “gewone” buitenritten ook trektochten van meerdere dagen door Drenthe. Deze trektochten zijn alleen geschikt voor gevorderde ruiters.

Meer info over de trektocht door Drenthe

Belevingsweek 18+

Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag een té gekke week vol met paardenplezier?

Meer info over de belevingsweek 18+

Vakantiewoningen

Bent u op zoek naar een vakantiewoning op een manegeterrein? Les Chevaux beschikt over meerdere vakantiewoningen met eigen indeling.

Meer info over vakantiewoningen

Groepsaccommodaties

Les Chevaux beschikt over verschillende groepsaccommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor 36 of 50 personen.

Meer info over groepsaccommodaties