Skip to main content

Op een drafje door Drenthe!

Trail de Hondsrug

Voor je de oren van een paard, aan de linkerkant de bossen, rechts de heide en achter je goed gezelschap. En dat de hele dag lang! Les Chevaux organiseert naast de ‘gewone’ buitenritten ook dagtochten. Tijdens een dagtocht zitten we 6 uur in het zadel en ontdekken we de mooiste gebieden van Drenthe. De dagtochten zijn alleen geschikt voor gevorderde ruiters vanaf 15 jaar.

Het globale programma van Trail de Hondsrug is als volgt. Na aankomst op Les Chevaux de eerste dag om ongeveer 13.00 uur wordt kennisgemaakt met de begeleider en de andere deelnemers. Hierna wordt middels een buitenrit, in de bossen van Borger-Exloo kennisgemaakt met de paarden. De volgende ochtend vertrekken we voor de eerste dagtocht. De derde dag rijden we ook een dagtocht in een ander gebied dan de tweede dag.

Tijdens Trail de Hondsrug verblijf je in een eigen vakantiewoning. Voor de vrijdagavond reserveren we het pizza arrangement bij La Piazza in Borger, voor de zaterdagavond het tapas diner bij onze partner El Zorro. Tijdens een van de dagtochten stoppen we bij Theehuis Poolshoogte voor een picknick. Drinken en een koekje voor in de zadeltas worden geregeld. Overige ontbijt- en lunchmomenten regelen jullie zelf.

We rijden Trail de Hondsrug op aanvraag vanaf minimaal 4 personen. Mail gerust voor de mogelijkheden.

Trail de Hondsrug

550,-

per persoon

  • Avontuurlijke dagtochten
  • We slapen op onze thuislocatie
  • Het grootste gedeelte van de dag op de rug van een paard vertoeven
  • 3 dagen

Stuur ons een mail