Skip to main content

Ga op ponykamp bij Les Chevaux

Manege Les Chevaux organiseert verschillende ponykampen voor zowel beginnende als ervaren ruiters. Van wedstrijdruiter tot de echte buitenruiter, er is voor iedereen wel een passende week. Sinds 1999 is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige manege met vakantiefaciliteiten.

Op deze pagina kun je kennis maken met de ponykampen die we organiseren. Je bent altijd welkom om de sfeer te komen proeven of bel ons voor een afspraak.

Belevingsweek

SStel je je eens voor dat je met je vriendinnen al kletsend op de rug van je paard door het bos rijdt, de geur van het bos en de paarden, de kleuren van het bos en voor je ligt het pad..

Meer info over de belevingsweek

Belevingsweek 15+

Je bent 15 jaar of ouder, wilt eigenlijk wel graag op ponykamp, maar hebt geen zin om met allemaal jonge kinderen op hetzelfde kamp te zitten…

Meer info over de belevingsweek 15+

Ruiterbewijs week

Ben jij een ruiter die stap, draf en galop beheerst, een goed bevestigde zit heeft, niet terug deinst voor een sprongetje van 60cm en rijd je vaak en graag buiten?

Meer info over het ruiterbewijs

Instructieweek

Voor het 4e jaar organiseert Les Chevaux haar instructieweken voor de ambitieuze wedstrijdruiter/amazone.

Meer info over de instructieweek

Jeugdtrektocht

Ben jij 14 jaar of ouder en zoek je een gezellige, avontuurlijke jeugdtrektocht met leeftijdsgenoten dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer info over de jeugdtrektocht