Skip to main content

Op een drafje door Drenthe

Trail de Hondsrug

Voor je de oren van een paard, aan de linkerkant de bossen, rechts de heide en achter je goed gezelschap. En dat de hele dag lang! Les Chevaux organiseert naast de ‘gewone’ buitenritten ook dagtochten. Tijdens een dagtocht zitten we 6 uur in het zadel en ontdekken we de mooiste gebieden van Drenthe. De dagtochten zijn alleen geschikt voor gevorderde ruiters vanaf 15 jaar.

Het globale programma van Trail de Hondsrug is als volgt. Na aankomst op Les Chevaux de eerste dag om ongeveer 13.00 uur wordt kennisgemaakt met de begeleider en de andere deelnemers. Hierna wordt middels een buitenrit, in de bossen van Borger-Exloo kennisgemaakt met de paarden. De volgende ochtend vertrekken we voor de eerste dagtocht. De derde dag rijden we ook een dagtocht in een ander gebied dan de tweede dag.

Tijdens Trail de Hondsrug verblijf je in een privé verblijf. Daar staan ontbijtspullen klaar, waarmee ook een lunchpakket gemaakt kan worden voor onderweg. Voor het avondeten op de eerste en tweede dag wordt gezorgd. Ook wordt er bij aankomst gezorgd voor een borrelpakketje, zodat je na een dag paardrijden kan genieten van een drankje en hapje met zicht op de paarden en een mooie zonsondergang.

We rijden Trail de Hondsrug op aanvraag vanaf minimaal 4 personen. In vast geplande weekend is het mogelijk met één, twee of drie personen aan te sluiten. Mail gerust voor de mogelijkheden.

video made by Eva Brinkhof

Trail de Hondsrug

450,-

per persoon

  • Avontuurlijke dagtochten
  • Kennismakingsrit
  • We slapen op onze thuislocatie
  • Het grootste gedeelte van de dag op de rug van een paard vertoeven
  • 3 dagen
  • Geheel verzorgd

Schrijf je nu in!

Trail de Hondsrug

zomervakantie op aanvraag

vanaf 4 personen

Trail de Hondsrug

 22 t/m 24 september 2023

Trail de Hondsrug

op aanvraag