Op een drafje door Drenthe!

Les Chevaux organiseert naast de “gewone” buitenritten ook trektochten van meerdere dagen door Drenthe. Deze trektochten zijn alleen geschikt voor gevorderde ruiters.

Het globale programma van een driedaagse trektocht is als volgt. Na aankomst op Les Chevaux de eerste dag om ongeveer 15.00 uur wordt kennisgemaakt met de begeleider en de eventuele andere deelnemers. Hierna wordt middels een buitenrit, in de bossen van Borger-Exloo kennisgemaakt met de paarden. De volgende ochtend vertrekken we te paard naar onze eerste overnachtingsadres. Waar we aan het einde van de middag, na de paarden verzorgd te hebben, aan het avondeten beginnen. De volgende dag gaan we weer op Les Chevaux aan.

Bij een vierdaagse trektocht, rijden we de derde dag naar het tweede overnachtingsadres, en de laatste dag weer naar Les Chevaux. De route van de trektocht gaat grotendeels door uitgestrekte boswachterijen en landerijen van Drenthe (Borger, Exloo, Odoorn, Schoonloo, Gieten-Gasselte en ook Grolloo en Westerbork bij een vierdaagse trektocht).

Driedaagse trektocht

Vanaf € 350

per persoon

  • Driedaagse trektocht
  • Eventueel vierdaagse trektocht mogelijk
  • Route gaat door uitgestrekte boswachterijen en landerijen
  • Inclusief verblijf, eten, paard, bos-picknick.
  • De trektocht is alleen geschikt voor gevorderde ruiters

Stuur ons een mail