Corona Protocol

Door de richtlijnen van de overheid en de gemeente wat betreft het Corona virus gaat het een beetje anders dan anders bij ons op het erf. Het is niet mogelijk om de manege te bezoeken zonder dat u een afspraak met ons heeft gemaakt. Wel zijn er weer volop paardrijmogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden via info@leschevaux.nl.

 

Ponykampen 2021

Ondanks alle activiteiten die niet mogen zijn wij wel weer hard bezig om leuke activiteiten voor 2021 voor jullie klaar te stomen! Nieuwe ponykamp thema's en een vernieuwing van sommige programma's. Houdt facebook en de website in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!

 

Nominatie Hippische ondernemer 2020

Super ongelooflijk trots zijn wij dat wij bij de laatste 3 genomineerde voor de hippische ondernemer 2020 zijn.. Een verkiezing waarbij word gelet op onderscheidend vermogen, creativiteit en innovatie, aandacht voor kwaliteitsverbetering, dierwelzijn en veiligheid, klantgerichtheid, deelname aan collectieve regelingen binnen de sector, personeelsbeleid en het behaalde financiƫle rendement. Wij feliciteren stal Witte en stal t'Kabel met hun nominatie en wachten in spanning af hoe dit mag verlopen. Dat wij alleen al trots zijn op deze nominatie mag duidelijk zijn!

 

Operatie Marondy

Spannende dagen en weken voor ons.. Marondy was al langere tijd niet helemaal fit. Nu bleek dat zij een ontsteking en verkleving in haar darmen had. Dit kon alleen opgelost worden met een operatie en daar zijn we voor gegaan! Het herstel wordt lang maar de eerste stappen zijn gemaakt en Marondy eet, drinkt en mest goed. Help je mee duimen?

 

Confetti

Super trots op ons eerste gefokte veulentje. Een mooi panterbont hengstveulentje! Wij noemen hem Confetti.