Ponypretmiddag 28 december

In de Kerstvakantie zijn we gesloten om ook de paarden een beetje vakantie te geven. Maar we snappen dat velen niet twee weken zonder paarden kunnen. Dus vandaar dat we zaterdagmiddag 28 december van 13.00 tot 16.00 uur een ponypretmiddag organiseren. Eén ding is zeker: we gaan heel veel leuke dingen doen! Geef je op via de mail info@leschevaux.nl. Vanaf 6 jaar.

 

Ponykampen en jeugdtrektochten 2020

1 december om precies 00.00 uur gaan we los! De inschrijvingen van de ponykampen en jeugdtrektochten zijn dan geopend. En als je boekt en betaalt in december, krijg je een Les Chevaux hoodie cadeau. Zien we jou in de meivakantie of de zomer 2020?!

 

Marije Kampioen FNRS-KNHS Zitcompetitie 2019

Onze topper Marije Steenbergen reed afgelopen Horse Event naar een waanzinnige eerste plek tijdens de zitcompetitie! Met overmacht schreef ze de titel op haar naam. Jullie snappen dat wij super trots op haar zijn. Naast Marije reden Dewi Kootstra en Marie van Eijk ook een super resultaat in de halve finale op Horse Event. Meiden super gedaan!!

 

Ruiterbewijsweekend 2020

In 1 weekend je ruiterbewijs halen? Dat kan bij Les Chevaux! In het weekend van 6, 7 en 8 maart 2020 organiseren we weer een ruiterbewijsweekend! Voor meer informatie stuur een mailtje of kijk onder het kopje 'Ruiterbewijs'.

 

Trektocht 5 t/m 7 juni 2020

Een geheel verzorgd weekend rondtrekken door de prachtige staatsbossen en het gebied van UNESCO Geopark de Hondsrug. Opgeven kan nu via de mail! Meer informatie vind je onder trektochten Drenthe op onze website.