Corona Protocol

Door de richtlijnen van de overheid en de gemeente wat betreft het Corona virus gaat het een beetje anders dan anders bij ons op het erf. Het is niet mogelijk om de manege te bezoeken zonder dat u een afspraak met ons heeft gemaakt. Wel zijn er weer volop paardrijmogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden via info@leschevaux.nl.

 

Laatste plekjes ponykamp 1-6 augustus

Yes! Geef je nu op voor de ponykampen en jeugdtrektochten van 2021! De laatste plekjes voor de week van 1-6 augustus gaan als warme broodjes over de toonbank. Dit wil je niet missen!!!

 

Nominatie Hippische ondernemer 2020

Super ongelooflijk trots zijn wij op onze podiumplek bij de hippische ondernemer verkiezing 2020. Een verkiezing waarbij wordt gelet op onderscheidend vermogen, creativiteit en innovatie, aandacht voor kwaliteitsverbetering, dierwelzijn en veiligheid, klantgerichtheid, deelname aan collectieve regelingen binnen de sector, personeelsbeleid en het behaalde financiële rendement. Wij feliciteren stal Witte met de titel 'Hippische ondernemer 2020'.

 

Paardrijden

Leren paardrijden door middel van starterslessen, een keer een sprongetje maken tijdens een privé les, een bosrit of picknicktocht rijden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden! Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.