Corona Protocol

Door de richtlijnen van de overheid en de gemeente wat betreft het indammen van het Corona virus gaat het een beetje anders dan anders bij ons op het erf. Het is niet mogelijk om de manege te bezoeken zonder dat u een afspraak met ons heeft gemaakt. Wel zijn er weer volop paardrijmogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden via info@leschevaux.nl.

 

Ponykampen 2020

Yess! We mogen op ponykamp deze zomer! Wel met aantal aanpassingen, maar dit mag de pret niet drukken. Geef je nog gauw op, want de inschrijvingen gaan hard.

 

Ponykampdagen 10 t/m 13 augustus 2020

10, 11, 12 en 13 augustus organiseren we ponykampdagen. Deze dagen zijn van 9.30 uur tot 16.00 uur. We gaan natuurlijk veel met paarden doen en zitten per dag minimaal twee uur in het zadel. Inclusief lunch. Het is mogelijk je per dag op te geven of voor alle 4 de dagen. Vanaf 7 jaar en met minimaal goede stap/ draf ervaring. Opgeven via info@leschevaux.nl.

 

Buitenrijden

Yess! We mogen weer heerlijke bosritten maken. Wel rijden we voorlopig alleen nog ritten met ruiters met stap/ draf ervaring. Ook gaan alle afspraken voor bosritten even via de mail, zodat we jullie gelijk op de hoogte kunnen brengen van de maatregelen hier op het erf. Tot gauw!

 

Trektocht

Een geheel verzorgd weekend rondtrekken door de prachtige staatsbossen en het gebied van UNESCO Geopark de Hondsrug. We hopen in het najaar weer een trektocht te rijden. Opgeven kan via de mail! Meer informatie vind je onder trektochten Drenthe op onze website.