Skip to main content
 

We gaan op pony avonturen week!

Het vertrouwde en gezellige van ponykamp, maar dan net iets avontuurlijker. Tijdens de pony avonturen week draait het natuurlijk om de pony’s. Elke dag rijden, eindeloos poetsen en tot diep in de nacht kletsen met je vrienden en vriendinnen over de paarden en pony’s…

 

Genieten van een paardenvakantie!

Wil jij er ook nog graag even uit? En is een vakantie met paarden wat jou aanspreekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Van geheel verzorgde vakanties tot een appartement huren en er met je eigen paard in de mooie omgeving op uit trekken. Ook voor trainingsdagen ben je bij ons aan het goede adres. info@leschevaux.nl

 

Vriendinnenweekend

Gezellig met vriendinnen of familie een paardenweekend weg? Misschien is het vriendinnenweekend dan wat voor jullie! Een arrangement inclusief paardrijden. Er is een 'XS' en 'XL' editie, kijk onder het kopje 'vriendinnenweekend' voor meer informatie en mail ons voor de mogelijkheden!

 

Kinderfeestje

Je verjaardag vieren bij Les Chevaux? Nodig je vriendjes en vriendinnetjes maar uit en boek een ponypretuur bij Les Chevaux! We gaan pony's poetsen, voltige doen en een rondje op een pony rijden met zadel. Stuur een mailtje om jouw kinderfeestje in te plannen!

 

Paardrijden

Leren paardrijden door middel van starterslessen, een keer een sprongetje maken tijdens een privé les, een bosrit of picknicktocht rijden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden! Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.