Corona Protocol

Door de richtlijnen van de overheid en de gemeente wat betreft het Corona virus gaat het een beetje anders dan anders bij ons op het erf. Het is niet mogelijk om de manege te bezoeken zonder dat u een afspraak met ons heeft gemaakt. Wel zijn er weer volop paardrijmogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden via info@leschevaux.nl.

 

Ponykampen 2021

Yes! De planning van de ponykampen en jeugdtrektochten van 2021 is rond! We organiseren in de meivakantie een week ponykamp en in alle weken van de zomervakantie. We organiseren twee trektochtweken. Ook hebben we dit jaar een tienerexperience, een week ponykamp voor 12+ only! Instructiedagen en ponykamp voor volwassenen is ook mogelijk, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Kijk gauw hoe jij je in kan schrijven!

 

Nominatie Hippische ondernemer 2020

Super ongelooflijk trots zijn wij dat wij bij de laatste 3 genomineerde voor de hippische ondernemer 2020 zijn.. Een verkiezing waarbij word gelet op onderscheidend vermogen, creativiteit en innovatie, aandacht voor kwaliteitsverbetering, dierwelzijn en veiligheid, klantgerichtheid, deelname aan collectieve regelingen binnen de sector, personeelsbeleid en het behaalde financiƫle rendement. Wij feliciteren stal Witte en stal t'Kabel met hun nominatie en wachten in spanning af hoe dit mag verlopen. Dat wij alleen al trots zijn op deze nominatie mag duidelijk zijn!

 

Operatie Marondy

Onze manegepony Marondy heeft in oktober 2020 een koliekoperatie ondergaan. Dit is een heftige en spannende ingreep. Gelukkig gaat het herstel van Marondy goed. We zijn nog heel voorzichtig met haar, maar we mogen Marondy rustig aan weer opbouwen en hier zijn we heel blij mee!

 

Prijswijzigingen

Doordat prijzen van veel zaken stijgen en wij daardoor meer kosten maken zijn wij genoodzaakt onze prijzen voor 2021 te verhogen. Op de website vind je onze nieuwe prijzen.