Skip to main content
 

Inschrijving ponykamp 2024 geopend!

Het duurt nog even voordat het zover is, maar we kunnen eigenlijk niet meer wachten. En daarom kan de voorpret NU alvast beginnen! Vanaf vandaag kan je je namelijk al inschrijven voor de ponykampen van 2024! Wees er snel bij, want vol is vol!

 

Ponykamp Try Out 18 februari 2024

Duurt wachten tot je volgende ponykamp echt te lang? Kom dan naar de ponykamp Try Out op zondag 18 februari 2024. We stellen deze dag de stallen en de deuren van het kampgebouw open om alvast in de stemming te komen én doen die dag allerlei ponykampactiviteiten. Dus dit wil je niet missen! Het allerleukste van deze dag is dat er geen kosten aan verbonden zitten. Wel vinden we het leuk om te weten dat je komt! Aanmelden kan via de ponykamp pagina.

 

Vriendinnenweekend

Gezellig met vriendinnen of familie een paardenweekend weg? Misschien is het vriendinnenweekend dan wat voor jullie! Een arrangement inclusief paardrijden. Er is een 'XS' en 'XL' editie, kijk onder het kopje 'vriendinnenweekend' voor meer informatie en mail ons voor de mogelijkheden!

 

Kinderfeestje

Je verjaardag vieren bij Les Chevaux? Nodig je vriendjes en vriendinnetjes maar uit en boek een ponypretuur bij Les Chevaux! We gaan pony's poetsen, voltige doen en een rondje op een pony rijden met zadel. Stuur een mailtje om jouw kinderfeestje in te plannen!

 

Paardrijden

Leren paardrijden door middel van starterslessen, een keer een sprongetje maken tijdens een privé les, een bosrit of picknicktocht rijden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden! Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.