Corona Protocol

Door de richtlijnen van de overheid en de gemeente wat betreft het indammen van het Corona virus gaat het een beetje anders dan anders bij ons op het erf. Het is niet mogelijk om de manege te bezoeken zonder dat u een afspraak met ons heeft gemaakt. Wel zijn er weer volop paardrijmogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden via info@leschevaux.nl.

 

Ponykampen en jeugdtrektochten 2020

1 december om precies 00.00 uur gaan we los! De inschrijvingen van de ponykampen en jeugdtrektochten zijn dan geopend. En als je boekt en betaalt in december, krijg je een Les Chevaux hoodie cadeau. Zien we jou in de meivakantie of de zomer 2020?!

 

Marije Kampioen FNRS-KNHS Zitcompetitie 2019

Onze topper Marije Steenbergen reed afgelopen Horse Event naar een waanzinnige eerste plek tijdens de zitcompetitie! Met overmacht schreef ze de titel op haar naam. Jullie snappen dat wij super trots op haar zijn. Naast Marije reden Dewi Kootstra en Marie van Eijk ook een super resultaat in de halve finale op Horse Event. Meiden super gedaan!!

 

Buitenrijden

Yes! Na lange tijd alleen dromen over de bossen, de eindeloze ruiterpaden, de wind in je haren en het genieten vanaf de rug van het paard, mogen we weer echt! Vanaf aanstaande donderdag 21 mei 2020 rijden we weer bosritten. Wel is dit alleen mogelijk onder strikte voorwaarden. We rijden bijvoorbeeld alleen bosritten met ruiters die minimaal goed zelfstandig kunnen stappen en draven, ook zijn de ritten ingedeeld op leeftijd of familie. Daarnaast moet er een korte vragenlijst beantwoord worden voordat de buitenrittenafspraak definitief gemaakt kan worden. Om deze reden is het voorlopig alleen mogelijk om bosritten af te spreken via info@leschevaux.nl. Tot hopelijk héél gauw!

 

Trektocht

Een geheel verzorgd weekend rondtrekken door de prachtige staatsbossen en het gebied van UNESCO Geopark de Hondsrug. We hopen in het najaar weer een trektocht te rijden. Opgeven kan via de mail! Meer informatie vind je onder trektochten Drenthe op onze website.