Skip to main content

Buitenritten

Les Chevaux organiseert al vele jaren buitenritten voor iedereen! Voor zowel haar lesklanten als voor vakantiegangers, met lichte tot gevorderde paardrijervaring. Ruiters moeten zelfstandig kunnen draven, lichtrijden en sturen voor buitenritten. In verband met de paardenindeling vragen we naar lengte en gewicht bij opgave. Daarnaast hanteren we in verband met het paardenwelzijn een gewichtslimiet.

Wij rijden de bosritten op afspraak, dat betekent dat het kan voorkomen dat u alleen met een begeleider op buitenrit gaat, maar er worden ook wel eens ruiters bij elkaar geplaatst in een groep. Het spreekt voor zich dat we hierbij letten op het niveau van de verschillende ruiters, omdat de ruiter met de minste ervaring het tempo van de bosrit bepaalt.

De buitenritten worden gereden in de prachtige staatsbossen van boswachterij Exloo/Odoorn welke zich op stapafstand van Les Chevaux bevinden. Deze bossen zijn onderdeel van het UNESCO GeoPark “de Hondsrug” een uniek cultuur, natuur en historisch gebied.

Wilt u bij ons een buitenrit komen maken? Om te kunnen rijden is reserveren noodzakelijk. We hebben geen vaste momenten voor ritten, maar denken graag met u mee voor een geschikt moment.  Belt u gerust, of kom de sfeer proeven en kom langs, de koffie is altijd vers gezet.

Buitenritten

26,-

per uur, per persoon

  • Vele momenten beschikbaar om een bosrit in te plannen
  • Aanmelden mogelijk voor een enkele ruiter of met meerdere ruiters
  • Cap verplicht en gratis beschikbaar
  • Bodyprotector te huur

Bel ons nu!

Vakantiewoningen

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige maar gezellige vakantiewoning dan bent u bij Les Chevaux aan het juiste adres. Wij hebben voor u leuke accommodaties waar u met zijn tweeën maar ook met een groep een fantastische vakantie kunt doorbrengen.

meer info

Het Land van Bartje

Een verblijf op Landal Het Land van Bartje biedt volop vermaak voor jong en oud. De 400 vrijstaande accommodaties van dit park liggen op de Hondsrug midden in de Drentse bossen. Landal Het Land van Bartje is bij alle weersomstandigheden de perfecte plek!

meer info

Roompotpark Hunzedal

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakantiebestemming maar ook toe aan wat rust en ruimte? Dan is Vakantiepark Hunzedal voor u de ideale bestemming! Vakantiepark Hunzedal is door ANWB en ADAC uitgeroepen tot Best Camping 2016!

meer info