Skip to main content

Vriendinnenweekend

Gezellig een weekendje weg met vriendinnen? Lekker buitenrijden in de uitgestrekte bossen, ’s avonds genieten in jullie eigen vakantiewoning van een wijntje met de schitterende zonsondergangen als uitzicht? Reserveer nu een vriendinnenweekend op Les Chevaux! Er zijn twee verschillende edities vriendinnenweekenden: Vriendinnenweekend XS en Vriendinnenweekend XL. Bij beide vriendinnenweekenden is de aankomst op vrijdag vanaf 14.00 uur, voor 19.00 uur, en vertrek is op zondag om 16.00 uur.

Vriendinnenweekend XS

Het vriendinnenweekend XS bestaat uit een weekend verblijf in een eigen vakantiewoning met op de zaterdag en zondag een bosrit van twee uur. Op zaterdagavond mogen jullie kiezen of jullie gebruik willen maken van het pannenkoekenarrangement bij restaurant ‘De Deugniet’ in Borger of het pizza arrangement bij restaurant ‘La Piazza’ in Borger. Toeristenbelasting en linnenpakketten zijn bij de prijs inbegrepen. Ook staat er een leuk welkomstpakketje klaar in de vakantiewoning bij aankomst. Het vriendinnenweekend XS is te reserveren vanaf twee personen en bijna elk weekend mogelijk.

Vriendinnenweekend XL

Het vriendinnenweekend XL bestaat uit een weekend verblijf in een eigen vakantiewoning. Tijdens het weekend rijden we een bosrit van twee uur en een picknicktocht, waarbij we onderweg lunchen. Op zaterdag reserveren we een heerlijk tapas diner van onze partner Steakhouse El Zorro. We horen graag voor de lunch tijdens de picknicktocht en het tapas diner of er dieet wensen zijn. Overige ontbijt- en lunchmomenten regelen jullie zelf. Je kunt je verblijf verder upgraden met een High Tea van Lucy’s Inn. Toeristenbelasting en linnenpakketten zijn bij de prijs inbegrepen. Ook staat er een leuk welkomstpakketje klaar in de vakantiewoning bij het aankomst. Het vriendinnenweekend XL is te reserveren vanaf vier personen.

Vriendinnenweekend

XS editie 245,- pp

XL editie 295,- pp

  • Inclusief paardrijden
  • Een eigen accommodatie
  • Welkomstpakketje in accommodatie
  • Beschikbaarheid in overleg
  • Vanaf twee personen
  • Ook met eigen paarden mogelijk
  • Tapasdiner El Zorro (excl. drankjes en dessert)
  • Pizza arrangement La Piazza (excl. drankjes en dessert)
  • Pannenkoekenarrangement De Deugniet (excl. drankjes en dessert)

Stuur ons een mail