Skip to main content

Vakantiewoningen

Voor 2 t/m 10 personen

De vakantiewoningen- en appartementen hebben allemaal een eigen indeling. Zo kunnen wij u twee huisjes aanbieden geschikt voor 2 tot 4 personen met een gecombineerde woonkamer van zit-/eethoek, keukenblok en toilet/douche. In het kleinste huisje heeft u een slaapkamer op de begane grond, in de andere woning staan vier bedden op de open verdieping met balustrade.

Het boerderijgebouw is onderverdeeld in drie gescheiden wooneenheden, elk met een eigen ingang en terras. Op deze manier delen de appartementen alleen het dak van de boerderij en heeft iedere woning toch z’n privacy.

Het middengedeelte is geschikt voor 10 personen. Via de hal, met toilet en douche en de trap naar boven, komt u in de ruime woonkamer met een gemakkelijke zithoek, een keukengedeelte en de wat grotere eettafels waar men met z’n allen kan aanschuiven.Op de eerste etage bevinden zich twee slaapkamers met elk vijf éénpersoonsbedden.

De hoekwoningen (4-persoons optioneel 6 personen) hebben allebei een L-vormige kamer met zithoek en keuken. Via de trap gaat u naar de eerste etage waar de ruime overloop slaapplaats biedt aan vier personen. (waaronder één stapelbed). De aparte kamer heeft twee bedden.

Vakantiewoningen

Vanaf € 170,-

per verblijf

  • De vakantiewoningen beschikken over een zit-/eethoek, keukenblok en toilet/douche
  • Het boerderijgebouw is onderverdeeld in drie gescheiden wooneenheden
  • Twee vrijstaande appartementen
  • Het middengedeelte is geschikt voor 10 personen
  • De hoekwoningen zijn geschikt voor 6 personen
  • E-mail ons voor een prijsopgave voor het weekend van jouw wensen

Stuur ons een mail