Skip to main content

Groepsarrangementen

Les Chevaux heeft ook speciale arrangementen voor groepen vanaf 25 personen voor een weekend. Deze arrangementen zijn inclusief het paardrijden, de huur van de groepsaccommodatie en toeristenbelasting.

Het groepsarrangement is geschikt voor groepen vanaf 25 personen die minimaal allemaal zelfstandig kunnen stappen en draven. Het is geen probleem dat er niveau verschil binnen de groep is. In overleg beslissen we welke activiteiten we kunnen aanbieden in het weekend. Bij alle activiteiten gaan we uit van een uur. Denk hierbij aan TREC/ behendigheid, dressuurles, houding/ zit les, bosritten, voltige en een les met balken. De deelnemers van de groep kunnen hun voorkeuren doorgeven voor de activiteiten, net als hun paardrij ervaring. Op basis hiervan gaat Les Chevaux aan de slag om een geschikte planning te maken voor het weekend. Dit wordt uiteraard allemaal gedaan in overleg met de groep.

Bij het reserveren van een weekend gaan we uit van aankomst op de vrijdag vanaf 14.00 uur en vertrek op de zondag voor 16.00 uur. Mochten er andere specifieke wensen zijn of mochten jullie een weekend bij ons willen plannen, dan horen wij dat graag via de mail.

Vakantiespecial

150,-

per persoon

  • Vanaf 25 personen
  • Verblijf in groepsaccommodatie
  • Drie paardrij-activiteiten van een uur

Neem contact op