Skip to main content

Trainingsdagen bij Les Chevaux

Het is misschien niet de goede benaming voor onze achterliggende gedachte: ‘In alle rust, met veel individuele aandacht (beter) leren paardrijden’. Het komt erop neer dat je na gezellige dagen paardrijden, ongemerkt met sprongen vooruit bent gegaan. Natuurlijk rijdt iedere ruiter anders, alleen het niveauverschil kan al zeer groot zijn. Daarom bieden wij verschillende lessen aan zodat zowel beginnende- als gevorderde ruiters de juiste uitdaging krijgen.

Of je nou net begint met paardrijden en dus veel aan houding, zit en balans gaat werken of wellicht in de dressuursport een verfrissende blik nodig hebt, je bent bij ons aan het goede adres!

Trainingsdagen op maat

Het trainingsarrangement bestaat uit een weekend verblijven, drie duo lessen en een bosrit om het weekend mee af te sluiten. Op zaterdagavond mogen jullie kiezen of jullie gebruik willen maken van het pannenkoekenarrangement bij restaurant ‘De Deugniet’ in Borger of het pizza arrangement bij restaurant ‘La Piazza’ in Borger. Toeristenbelasting en linnenpakketten zijn bij de prijs inbegrepen. Het trainingsweekend is te reserveren vanaf twee personen met een eigen verblijf in een zelf gekozen weekend, uiteraard in overleg met Les Chevaux. Andere wensen? Mail ons dan gerust voor de mogelijkheden!

Trainingsarrangement

245,-

  • Veel individuele aandacht
  • Lessen op maat
  • Plezierig verbeteren met welzijn paard als uitgangspunt
  • Ook voor beginnende ruiters
  • Ook voor wedstrijdruiters
  • Inclusief Pannenkoeken- of pizza arrangement op zaterdagavond

Stuur ons een mail