Skip to main content

Trainingsdagen bij Les Chevaux

Het is misschien niet de goede benaming voor onze achterliggende gedachte: ‘In alle rust, met veel individuele aandacht (beter) leren paardrijden’. Het komt erop neer dat je na gezellige dagen paardrijden, ongemerkt met sprongen vooruit bent gegaan. Natuurlijk rijdt iedere ruiter anders, alleen het niveauverschil kan al zeer groot zijn. Daarom bieden wij verschillende arrangement zodat zowel beginnende- als gevorderde ruiters de juiste uitdaging krijgen.

Op basis van onze visie over het trainingsweekend maken we graag een weekend op maat voor jou. Of je nou net begint met paardrijden en dus veel aan houding, zit en balans gaat werken of wellicht in de dressuursport een verfrissende blik nodig hebt, je bent bij ons aan het goede adres!

Trainingsdagen op maat

Het trainingsweekend bestaat uit een weekend verblijf, drie lessen en een bosrit. Toeristenbelasting en linnenpakketten zijn bij de prijs inbegrepen. Het trainingsweekend is te reserveren vanaf vier personen met een eigen verblijf in een zelf gekozen weekend, uiteraard in overleg met Les Chevaux. Andere wensen? Mail ons dan gerust voor de mogelijkheden!

Trainingsarrangement

op aanvraag

  • Veel individuele aandacht
  • Trainingsdagen op maat voor jou
  • Plezierig verbeteren met welzijn paard als uitgangspunt
  • Verschillende arrangement voor zowel beginnende als gevorderde ruiters
  • Ook voor wedstrijdruiters
  • E-mail ons voor een prijsopgave voor de samenstelling van jouw wensen

Stuur ons een mail

Trainingsdagen

In overleg