Skip to main content

Vakantie arrangement

Een week genieten van de rust, ruimte en de paarden. Heerlijke bosritten maken, een les rijden en eindeloos over het erf tussen de paarden door struinen. Ook biedt het nabij gelegen bos verschillende wandel- en fietsroutes, zodat ook de niet-paardenliefhebbers zich goed kunnen vermaken op vakantie.

Het vakantie arrangement bestaat uit een verblijf van een week voor vier personen in een van onze vakantiewoningen, een kennismakingsles op de aankomstdag en zes paardrij-activiteiten voor één persoon gedurende de vakantieweek. De kennismakingsles is voor de ruiter om kennis te maken met de paarden van de Les Chevaux en voor de instructie om mee te denken over de precieze invulling van de paardrij-activiteiten in de vakantieweek. Het is mogelijk bosritten in te plannen, lessen te volgen en naar ervaring ook themalessen zoals TREC en springen. Daarnaast kan je bij het vakantie arrangement je voorkeur uitspreken voor welk(e) paard(en) je zou willen rijden die week, zodat de instructie hier rekening mee kan houden. Bij het rijden mag de ruiter het paard zelf poetsen, opzadelen en naverzorgen. Uiteraard met hulp als het nodig is. Wanneer de ruiter het leuk vindt te helpen met de verzorging van de paarden, dan is dit in overleg zeker mogelijk.

Toeristenbelasting en linnenpakketten zitten bij de prijs inbegrepen. Het is mogelijk meer paardrij-activiteiten bij te boeken naast de activiteiten die bij het vakantie arrangement inbegrepen zitten. Mail ons voor de mogelijkheden wat betreft het boeken van een vakantie arrangement.

Vakantie-arrangement

850,-

  • De vakantiewoningen beschikken over een zit-/eethoek, keukenblok en toilet/douche
  • Verblijf is inclusief schoonmaak, beddengoed en toeristenbelasting
  • Het appartement is geschikt voor 4 personen
  • Gratis kennismakingsles
  • Inclusief 6 paardrijactiviteiten voor 1 persoon
  • Overleg paard voorkeur tijdens activiteiten

Stuur ons een mail