Skip to main content

We gaan op ponykamp!

Tijdens deze week draait het natuurlijk om de pony’s. Elke dag rijden, eindeloos poetsen en tot diep in de nacht kletsen met je vrienden en vriendinnen over de paarden en pony’s…

Bij de start van de ponykampweek rijden we een kennismakingsles om de juiste match te vinden tussen jou en een van onze pony’s of paarden, je mag hierbij zelf een voorkeur opgeven (bekijk hier alvast onze paarden en pony’s). De rijgroepen worden ingedeeld op niveau en je mag zelf aangeven bij wie je graag in de rijgroep zou willen rijden. Wel wordt hier rekening gehouden met leeftijd en paardrij ervaring, zodat we voor elke groep een leuk en uitdagend programma kunnen maken. Kom je alleen? Ook dat is geen probleem, want doordat iedereen voor de pony’s komt is er gauw aansluiting met de rest van de groep. Tijdens de week rijden we voornamelijk heel veel in het bos. Galopperen over de brede zandpaden, stappen over de smalle paadjes met aan weerszijde bomen en liedjes zingen totdat je er schor van bent. Naast de avonturen in het bos rijden we ook nog een aantal lessen in de rijbaan, iedere les met een eigen thema.

Naast het paardrijden hoef je je ook op het erf geen moment te vervelen. We spelen een spannende escape room, doen een fotoshoot, beleven de gekste dingen met de zeskamp en gaan de uitdaging aan met de enige echte ‘Les Chevaux Uitdagingen’. Ook is er tijd om heerlijk even te ‘chillen’ of als je dat leuk vindt te helpen met de verzorging van de paarden.

Het Ponykamp start op zondag om 15.00 uur. Na het ontbijt op zaterdagochtend (11.00uur)  sluiten we de ponykamp week af. Tijdens de ponykamp week zullen we alle leuke, gekke, bijzondere en mooie momenten vastleggen op film en foto. Dit voegen we bij elkaar tot een leuke weekfilm! Een film waarin jullie zelf de hoofdrol spelen! We delen deze film graag op social media, wil je dit niet dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. Het wordt een week om nooit meer te vergeten!

De laatste week van de zomervakantie organiseren we de week #nooitmeernaarschool. Deze week ponykamp is speciaal voor iedereen die nog even een weekje wil genieten van alles mag en niks moet. Ideaal als je ouders die week alweer moeten werken, maar jij nog echt niet toe bent aan vroeg opstaan, de vaatwasser uitruimen en huiswerk maken. We volgen hetzelfde programma als tijdens het gewone Ponykamp, maar genieten nog net even een beetje extra! Want… #nooitmeernaarschool.

Ponykamp

450,-

 • Met heerlijke bosritten eindeloos galopperen door het bos
 • Minimaal 2 uur per dag paardrijden!
 • Ook voor ruiters van andere maneges
 • Leerzame lessen van gediplomeerde instructeurs
 • Gratis Les Chevaux T-shirt
 • Themalessen zoals spelles of vaardigheid
 • ’s Avonds een spannend spel spelen in het pikkedonkere bos…
 • Zomerkampen: van zondag 15.00 uur tot zaterdagochtend 11.00 uur
 • Herfst en Meivakantie van zondag 15:00 uur tot vrijdagmiddag 18:00 uur
 • Ook met eigen pony mogelijk
 • Daarnaast nog veel meer super leuke activiteiten!!
 • Informatie voor de ouders

 

 

Schrijf je nu in!

Stuur ons een appje!

Ponykamp Meivakantie

zondag 28 april t/m
vrijdag 3 mei 2024

Ponykamp (VOL!)

zondag 5 mei t/m
vrijdag 10 mei 2024

Ponykamp Zomervakantie

zondag 7 juli t/m
zaterdag 13 juli 2024

Ponykamp Zomervakantie

zondag 14 juli t/m
zaterdag 20 juli 2024

Ponykamp Zomervakantie

zondag 23 juli t/m
zaterdag 27 juli 2024

Ponykamp Zomervakantie
+ Bixie & Friends

zondag 28 juli t/m
zaterdag 3 augustus 2024

Tiener Experience

zondag 4 augustus t/m
zaterdag 10 augustus 2024

Ponykamp zomervakantie

zondag 11 augustus t/m
zaterdag 17 augustus 2024

Ponykamp Zomervakantie

zondag 18 augustus t/m
zaterdag 24 augustus 2024

Ponykamp Zomervakantie
#nooitmeernaarschool

zondag 25 augustus t/m
zaterdag 31 augustus 2024

Ponykamp Herfstvakantie

zondag 27 oktober t/m
vrijdag 1 november 2024

Organiseer je eigen ponykamp

Volgt later