Skip to main content

We gaan op pony avonturen week!

Het vertrouwde en gezellige van ponykamp, maar dan net iets avontuurlijker. Tijdens de pony avonturen week draait het natuurlijk om de pony’s. Elke dag rijden, eindeloos poetsen en tot diep in de nacht kletsen met je vrienden en vriendinnen over de paarden en pony’s…

Bij de start van de pony avonturen week rijden we een kennismakingsles om de juiste match te vinden tussen jou en een van onze pony’s of paarden, je mag hierbij zelf een voorkeur opgeven. De rijgroepen worden ingedeeld op niveau en je mag zelf aangeven bij wie je graag in de rijgroep zou willen rijden. Wel wordt hier rekening gehouden met leeftijd en paardrij ervaring, zodat we voor elke groep een leuk en uitdagend programma kunnen maken. Kom je alleen? Ook dat is geen probleem, want doordat iedereen voor de pony’s komt is er gauw aansluiting met de rest van de groep. Tijdens de pony avonturen week rijden we voornamelijk heel veel in het bos. Galopperen over de brede zandpaden, stappen over de smalle paadjes met aan weerszijde bomen en liedjes zingen totdat je er schor van bent. Naast de avonturen in het bos rijden we ook nog een aantal lessen in de rijbaan, iedere les met een eigen thema.

Naast het paardrijden hoef je je ook op het erf geen moment te vervelen. We spelen een spannende escape room, doen een fotoshoot, beleven de gekste dingen met de zeskamp en gaan de uitdaging aan met de enige echte ‘Les Chevaux Uitdagingen’. Ook is er tijd om heerlijk even te ‘chillen’ of als je dat leuk vindt te helpen met de verzorging van de paarden.

De pony avonturen week start op zondag om 16.00 uur. Na het eten vrijdagavond (18.00 uur) sluiten we de pony avonturen week af. Tijdens de pony avonturen week zullen we alle leuke, gekke, bijzondere en mooie momenten vastleggen op film en foto. Dit voegen we bij elkaar tot een leuke weekfilm! Een film waarin jullie zelf de hoofdrol spelen! We delen deze film graag op social media, wil je dit niet dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. Het wordt een week om nooit meer te vergeten!

*Nieuw* De laatste week van de zomervakantie organiseren we de week #nooitmeernaarschool. Deze week ponykamp is speciaal voor iedereen die nog even een weekje wil genieten van alles mag en niks moet. Ideaal als je ouders die week alweer moeten werken, maar jij nog echt niet toe bent aan vroeg opstaan, de vaatwasser uitruimen en huiswerk maken. We volgen hetzelfde programma als tijdens de pony avonturen week, maar genieten nog net even een beetje extra! Want… #nooitmeernaarschool.

Ponykamp

395,-

per persoon

  • Met heerlijke bosritten eindeloos galopperen door het bos
  • Leerzame lessen van gediplomeerde instructeurs
  • Gratis Les Chevaux T-shirt
  • Themalessen zoals spelles of vaardigheid
  • ’s Avonds een spannend spel spelen in het pikkedonkere bos…
  • Van zondag 16.00 uur tot vrijdagavond 18.00uur
  • Ook met eigen pony mogelijk
  • Daarnaast nog veel meer super leuke activiteiten!!

Schrijf je nu in!

Pony avonturen

zondag 30 april t/m
vrijdag 5 mei 2023

Pony avonturen

zondag 9 juli t/m
vrijdag 14 juli 2023

Pony avonturen

zondag 16 juli t/m
vrijdag 21 juli 2023

Pony avonturen

zondag 23 juli t/m
vrijdag 28 juli 2023

Tienerexperience

zondag 30 juli t/m
vrijdag 4 augustus 2023

Tienerexperience

zondag 6 augustus t/m
vrijdag 11 augustus 2023

Thema dagen

maandag 14 augustus t/m
donderdag 17 augustus 2023

Pony avonturen VOL

zondag 20 augustus t/m
vrijdag 25 augustus 2023

#nooitmeernaarschool

zondag 27 augustus t/m
vrijdag 1 september 2023

Trail de Hondsrug

Volgt later