FNRS Wedstrijden

Op Les Chevaux worden er verschillende wedstrijden georganiseerd. Voor FNRS ruiters hebben we de dressuur F-proeven, de vaardigheid VA-proeven en de Spring S-proeven. Ook organiseren we voor de manege ruiters de spring en Zitcompetitie. Dit is een landelijke wedstrijd voor manege ruiters zonder startpas om de titel Nederlands beste zit- of springhouding.

KNHS Wedstrijden

Ook organiseren onze Hunebedruiters KNHS wedstrijden. Elk jaar organiseren we dressuurwedstrijden van B tot ZZL tijdens het outdoor seizoen en B-M2 in het indoor seizoen. Ook oefendressuur, impuls en oefenparcoursen staan op de agenda. Een springwedstrijd mag niet ontbreken op de kalender.

Endurance, Voltige & TREC

Endurance Buinen heeft zich vorig jaar op de kaart gezet dus dit jaar zijn wij weer van de partij! Voltigeurs zijn dit jaar ook welkom op onze locatie voor de eerste Hunebedruiter Voltige wedstrijd. Meer van het crossen? de SGW staat in aanvraag!!

TREC is nog een ietwat jonge paardensporttak in Nederland maar ook daar zijn wij al enkele jaren een begrip in. Samen met een groep enthousiaste TREC fanaten organiseren wij samen met de NHAV elk jaar 2 TREC activiteiten.

Endurance 14 april 2019

Binnenkort meer informatie…

Wedstrijden 2019

Kijk op mijnKNHS voor ons actuele wedstrijdaanbod

  • 13 april enjoy the ride
  • 14 april endurance Buinen
  • 8t/m 12 juli feestweek 20 jarig jubileum
  • 26&27 oktober oefencross