Skip to main content

Tienerexperience

Wil je eigenlijk wel op ponykamp, maar dan het liefst met alleen ruiters van jouw leeftijd? Schrijf je dan nu in voor de tienerexperience! Een ponykamp voor alleen jeugd vanaf 13 jaar en ouder.

Deze week is helemaal ingericht en aangepast op de jeugd van 13 jaar en ouder. We rijden een kennismakingsles om de juiste match qua paard te zoeken die past bij jou wensen en voorkeur, we maken vele bosritten en volgen themalessen. In de vrije tijd is er tijd om te chillen of hilarische spellen te doen met elkaar. In deze week is er geen ponykamp naast met jongere kinderen, echt alleen de jeugd vanaf 13 jaar en ouder. Trommel je paardenmaatjes maar op, wij zijn er klaar voor! Wacht niet te lang met inschrijven, want de inschrijvingen voor deze weken gaan razendsnel en vol is vol.

De tienexperience start op zondag om 16.00 uur. Na het eten vrijdagavond (18.00 uur) sluiten we de tienerexperience gezamenlijk af.

In de week dat de jeugd bij ons op kamp is, zullen we alle leuke, gekke, bijzondere en mooie momenten vastleggen op film en foto. Dit voegen we bij elkaar tot een leuke weekfilm! We delen deze film graag op social media, wil je dit niet dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

*Nieuw* De laatste week van de zomervakantie organiseren we de week #nooitmeernaarschool. Deze week ponykamp is speciaal voor iedereen die nog even een weekje wil genieten van alles mag en niks moet. Ideaal als je ouders die week alweer moeten werken, maar jij nog echt niet toe bent aan vroeg opstaan, de vaatwasser uitruimen en huiswerk maken. We volgen hetzelfde programma als tijdens de pony avonturen week, maar genieten nog net even een beetje extra! Want… #nooitmeernaarschool.

Tienerexperience

395,-

per persoon

  • Met heerlijke bosritten eindeloos galopperen door het bos
  • Leerzame lessen van gediplomeerde instructeurs
  • Themalessen en funlessen
  • 13 jaar en ouder
  • Daarnaast nog veel meer superleuke activiteiten
  • Gratis Les Chevaux T-shirt
  • Van zondag 16.00 tot vrijdag 18.00 uur

Schrijf je nu in!

Tienerexperience

zondag 30 juli t/m vrijdag 4 augustus en zondag 6 augustus t/m vrijdag 11 augustus